Формулар за апликација за виза за Нов Зеланд

  1. 1. Поднесете апликација на Интернет
  2. 2. Прегледајте и потврдете плаќање
  3. 3. Добијте одобрена виза

Ве молиме, внесете ги сите информации на англиски јазик

Детали за пасош

Наведете детали за пасошот што ќе го користите за влез во Нов Зеланд. Внесете ги овие детали точно како што се појавуваат во вашиот пасош.

*
*
*
*

Не ви треба NZeTA ако патувате со Новозеландски или австралиски пасош.